Himpunan cerita pendek

Kelas pada malam itu berakhir pukul 10.00 malam. Setelah mengemas barang-barang untuk pulang, Ahmad berjalan menuju ke perhentian bas yang […]

Pagi tadi aku mimpi ada sorang kawan nak jual perfume kat aku. Bentuk perfume tu sama dengan perfume yang wife […]

Euston yang tanpa penyelesaian pernah berlaku di Pulau Barbados. Tentang keranda yang sentiasa bergerak dalam kubur keluarga. Ia benar-benar berlaku? […]

Hantu kerusi goyang sudah dikenali sejak mula. Kewujudan tokoh ghaib yang memberikan tanda melalui berlenggang pada kerusi menjadi satu mercu […]

Ni pengalaman aku sendiri… Aku ni takda lah jumpa hantu ni face to face but aku banyak kali kena gangguan-gangguan […]

JELMAAN LANGSUIR DI RUMAH ANAK YATIM CHERAS Rasanya dalam segmen seram serik belum pernah share kisah seram yang berlaku kat […]

Kisah ni diceritakan oleh kawan kepada saudara saya.. yang mana dia sendiri mengalami satu kejadian di LRT tersebut. Satu malam.. […]

Ini adalah cerita hantu yang menyeramkan yang pernah dialami oleh seorang gadis, sebuah syarikat berpangkalan di kalimantan Timur. Cerita ini […]